سلام آقای دکتر من روی صورتم در قسمت گونه هام پر از جای جوش عمیقه ...سه جلسه سابسیژن و شیش جلسه لیزر فراکشنال رو در یک کلینیک معتبر انجام دادم ولی دریغ از یک درصد بهبودی ...البته یه دکتری آب پاکی رو ریخت رو دستم گفت الکی هزینه نکن که عمق اسکارا ...ریشمم در نمیاد میشه موبه صورت بکارم بعد ریش بزارم اسکارا زیرش مخفی بشه؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

میتوانید مو بکارید ولی به نظر من همه نتیجه میگیرند ولی درصد بهبودی متفاوت است. [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیسابسیژن لیزر فرکشنال co2 اسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

حاملگی پرخطر

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

اچ ام بی چیست ؟

تفاوت اگزما و بیماری پسوریازیس

درمان غدد خوش خیم پستان

تفاوت میگرن و سردرد معمول را می دانید؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

بوتاکس ابرو چیست و چه کاربردی دارد؟

طب سوزنی چاگرا

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت چهاردهم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

مؤثرترین راه های درمان بورسیت زانو در کلینیک طب فیزیکی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]