سلام وقت به خیر حدود ۱۰ ساله که روی صورتم بعداز حاملگی لک افتاده که اول لکهای صورتم خیلی کوچیک بود ولی الان لکها پهن تر شده ولی حرکت کرده از جای قبلیش امکانش هست به مرور لکها به گوشه های صورتم بره و روی لپهام الان خیلی صافه به روزهای قیل از لک شده میخوام بدونم این لکها مکنه از بین بره

دکتر رامین مدرسی :

سلام لک و کک و مک در اثر عوامل مختلفی ایجاد میشود و انواع مختلف دارد که با برسی پزشک برای رفع آن راهکار درمانی ارائه میشود یکی از راههای درمان لک و کک و مک لیزر است. [1401-04-07]

پاسخ سوال پزشکیلیزر پوست درمان لک

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

کک و مک چیست ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

تزريق چربی به سينه چگونه انجام می شود؟

نحوه عملکرد و انواع لیزر الکساندرایت

علت و درمان حساسیت به بدلیجات

فرایند ریزش مو

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

سنگ ها یا عفونت های مزمن کلیوی چه عوارضی دارند؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

خارش در زمستان

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

علل و علائم شانه یخ زده