با سلام و خسته نباشید.همنطور که در عکس براتون فرستادم چند سالیه که پای بنده به این صورت شده که به همراه خارش زیادی میباشد اگر امکان دارد فرمول پماد دست ساز یا دارو آن را به من بدهید تا تهیه کنم .ممنون میشوم

دکتر رامین مدرسی :

با سلام صرفا با مشاهده عکس امکان نسخه نویسی وجود ندارد باید برای معاینات دقیقتر به پزشک متخصص پوست مراجعه فرمایید و ممکن است لازم باشد علاوه بر مصرف دارو از دستکاه های لولتراسوند برای رفع مشکل استفاده شود اما در صورت عدم دسترسی به پزشک به طور موقت از کرم اگزاسین بزرگسالان استفاده نمایید [1401-03-11]

پاسخ سوال پزشکیخارش بیماریهای پوستی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

راه های رفع و از بین بردن غبغب

انتخاب جنسیت از طریق تغذیه ( دختر یا پسر )

ویتیلیگو یا بیماری لک و پیس چیست ؟

همه چیز در مورد هیستروسالپنگوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

کاهش حرکات جنین در بارداری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

موادی که باعث کاهش وزن میشود