با سلام خسته نباشيد .پسرى 22هستم.من ريزش مو ارثى دارم. قبلا ريزش مو داشتم ولى از وقتى ميرم خدمت ريزش موهام بيشتر شده چند نفرى هم بهم گفتن بخاطر کلاه گذاشتنه, دکتر من هرچقد سوالمو از پزشکاى سايتتون پرسيدم جواب نگرفتم.ممنون ميشم سوالمو جواب بديد.آيا راه حلى هست واسه بهبود؟؟دکتر من قراره به زودى متأهل بشم ميخام حداقل موهاى خودم برگرده,زودتر جواب بدين,ممنون از زحماتتون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به احتمال زیاد همان نوع ارثی تشدید شده است بهتر است که درمان ریزش مو ارثی را شروع کنید وطولانی مدت ادامه دهید فقط در نظر داشته باشید برای استفاده از ماینوکسیدیل و فیناستراید حتما باید زیر نظر پزشک متخصص پوست باشید [1401-02-27]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل فیناستراید درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

ماموگرافی چه عوارض و مزایایی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

واریکوسل چیست؟

تزریق چربی و جوانسازی پوست

آنژیوگرافی

دکتر علی حبیبی فر [ متخصص قلب و عروق ]

عوارض مت فورمین

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

نوار عصب و عضله و ديسك

نحوه عملکرد لیزر موهای زائد

واکنش دسیدوال چیست؟

سلامتی با طب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]