با سلام اقای دکتر ممنون میشم راهنماییم کنید الان من تقریبا 5ماه هست شقاق دارم رفتم جراح عمومی گفت یه خراش سطحی سمت چپ مقعد داری سوزش من هم سمت چپ هست تو طول روز سوزش باهامه دکتر پماد ام جی داد بهتر شدم ولی نه کامل حالا میخام برم عمل کنم خودش ک میگه ی جوری عمل میکنم ک بی اختیاری نداشته باشی حالا سوال من از شما اینه .این عمل چجوریه بعد اینکه من خونم بند نمیاد باید ویتامین کا بزنم ایا بعد عمل خونریزی زیادی داره؟بعد عمل کی میتونم برم باشگاه چون بدنسازی کار میکنم ممنون میشم راهنمایی کنید

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

با سلام و تاخیر از پوزش- در این عمل بخشی از عضله مقعد برش زده می شود و درد رفع می شود. خونریزی زیاد ندارد. پس از 1 هفته می توانید باشگاه بروید. [1401-06-22]

پاسخ سوال پزشکیشقاق

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

چه افرادی باید تست سنجش تراکم استخوان را انجام دهند؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

دستورات پس از عمل جراحی دیسک کمری با لیزر پلاسما

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

شخصیت خودشیفته

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

دفع پروتئین در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

انواع بیماری ها و عفونت های قارچی پوست

عوارض کاهش وزن و لاغری برای پوست صورت و بدن چیست؟

طب مکمل در درمان و پیشگیری از یبوست

ریزش موی سکه ای

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

در چه مواردی نمیتوان جراحی پروتز پستان انجام داد؟