سلام اقای دکتر مادرم ۵ ماه کمرشو عمل کرده ولی پا ی راستش خیلی درد می کنه مچ پا هم درد می کنه بی حسی هم داره چه کار کنیم

دکتر علی نقره کار :

با سلام موضوع را با جراحی که کمر و عمل باز کرده اند مطرح نمایید و از ایشان راهکار بخواهید احتمالاً نیاز به بررسی و ام ار ای مجدد می باشد [1400-12-19]

پاسخ سوال پزشکیدپارتمان پا

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

بی اشتهایی عصبی (آنورکسیا)

اختلال عملکرد جنسی و درمان آن با تغذیه

همه آنچه بیماران سرطانی باید از رژیم غذایی خود بدانند

مواد غذایی مناسب برای اختلالات خواب

فیزیولوژی کاشت ابرو و توجه به آن در کاشت ابرو

چند روز بعد از تزریق فیلر میشود حمام رفت؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

رباط صلیبی مصنوعی بهتر است یا طبیعی؟

روشهای غیر جراحی لیفت گونه

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

بهترین فاصله زمانی بین جلسات لیزر موی زائد