سوال :

سلام وقت بخیر. من 27 ساله هستم و متاسفانه خط اخم برام بوجود اومده. بهترین درمان از نظر شما چیه؟و برای جلوگیری آیا بوتاکس رو پیشنهاد میدید یا خیر؟


کلینیک پوست صدف :

سلام بله بوتاکس مناسب است [1399-08-26]


پاسخ سوال پزشکیدرمان بوتاکس

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند ، بلوک آ ، طبقه سوم ، کلینیک صدف
تلفن : 32240827 - 031

رژیم آب درمانی چگونه به کاهش وزن کمک می کند؟ (قسمت سوم)

دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

سرطان رحم - قسمت دوم

[ 1393-02-27 ]دکتر ندا مقتدری اصفهانی [ متخصص زنان و زایمان ]

تغذیه در فوتبال ( قسمت دوم )

[ 1394-09-01 ]شهزاد محمدیان [ کارشناس ارشد تغذیه ]

نقش تغذیه در باروری آقایان

[ 1399-04-12 ]دکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ]

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان آب مروارید

[ 1395-07-19 ]شهزاد محمدیان [ کارشناس ارشد تغذیه ]

مراحل تزریق چربی

[ 1399-01-25 ]دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

وحشت از پرواز

[ 1394-10-06 ]دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

سرطان بیضه بیماری سنین جوانی

[ 1387-12-06 ]دکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ]

فیشر چیست ؟

[ 1395-09-14 ]دکتر زهرا سعادتی [ متخصص جراحی عمومی ]

طب فیزیکی چیست؟

[ 1392-03-20 ]دکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]