سلام و احترام،در مورد هیدرآدنیت چرکی و راهای درمان توضیح بفرمائید؟؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

این بیماری نوعی التهاب واحدهای مویی پوست در نواحی چین دار بدن است. بیماری مزمن و درمانهای متعددی شامل درمان های خوراکی ، تزریقی ، لیزرپوست ، جراحی بسته به شدت آن بکار برده میشود. [1401-01-28]

پاسخ سوال پزشکیبیماریهای پوستی

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

جراحی دیسک به روش آندوسکوپی

کاربرد لیزر درمانی کم توان در شاخه های مختلف پزشکی

انواع کبد چرب

معرفی لیزر پوست

فیلر Natural B چه کاربرد هایی دارد؟

سونوگرافی ان تی چیست ؟

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

واکسن گارداسیل

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

برجسته سازی زاویه فک با تزریق فیلر

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

مراقبت های بعد از لیزر موهای زائد، صورت، بدن و بیکینی