سلام خانم دکتر عزیز خسته نباشید خواهرم سه دختر داره و 42 ساله هست واز 35 سالگی دوباره اقدام بارداری کرفته اما متاسفانه باردارنمیشه، الان هم خودش وهم شوهرش دوست دارن دوقلو پسردار بشن بنظر شما میشه باروش آی وی اف اقدام کنندهزینه دوقلو براتعیین جنسیت بایک قلو فرق داره و هزینه ش چقد میشه اگه میتونن با روش آی وی اف باردار بشه تو روخدا جواب بدین به دنیا ممنون

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عزیزم. بله امکانش هست . با توجه به سن بایستی زودتر مراجعه کنند . [1399-06-28]

پاسخ سوال پزشکیبارداری جنسی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

سونوگرافی بیوفیزیکال (NST) چه کاربردی دارد؟

تست یورودینامیک چه مواردی می سنجد؟

عوامل ایجاد کننده ی آسیب های مو

چگونگی مقابله با تغییرات هورمونی در مردان

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

نحوه انجام MRI لومبوساکرال چگونه است؟

درباره فوق تخصص درد بیشتر بدانید

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

تاثیر داروهای ضد افسردگی و اضطراب در ایجاد اختلالات جنسی

تغییرات نوک سینه از نشانه های سرطان سینه