سلام خدمت شما پزشک محترم چند ماهی بود روی بازوهاوپشت بازوهام دونه های ریز با نوک سفیدی در اومده بود ولی الان مدت ۲هفته هست که هم تعدادشون بیشتر شده وهم اینکه قسمتهای دیگر بدنم مثل باسن،پهلو ها، پشت و قفسه سینه ام و کشاله ران هام پر از این دونه ها شده،،،لطفأ علت و درمان ؟

دکتر رامین مدرسی :

با سلام جهت تشخیص و درمان هر گونه بیماری پوستی پزشک متخصص پوست باید پوست را به صورت حضوری و به طور دقیق مورد معاینه قرار دهد و شرح حال دقیقی از بیمار دریافت کند امکان تشخیص و درمان به صورت اینترنتی در بیماری های پوستی وجود ندارد [1401-02-15]

پاسخ سوال پزشکیبیماریهای پوستی متخصص پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

افراد منع از انجام هایفو چه کسانی هستند؟

درباره لنتیگو بیشتر بدانید

قرصهای پیشگیری از بارداری نسل سوم

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

واژینیسموس

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

نسل جدید لیزرها را بیشتر بشناسیم

کنترل و بهبود درد مفاصل با یخ درمانی

عوارض رادیوتراپی یا پرتودرمانی در بیماران سرطان سینه چیست؟

دفع ناقص ادرار یا احتباس ادرار چیست؟