سلام ، خانمی هستم 50 ساله.حدود 3 ماه است که خونریزی متغیر دارم(استحاضه متوسطه هستم). سونوگرافی نشان داده ضخامت آندومتر 15 میلی متر است وبا داروی ترنسید و مفنامیک اسید و ویتامین K بند نیامده. در ضمن چند روزی هم هست که یک توده خوش خیم در سینه داشتم و آن را با عمل جراحی برداشتم بخاطر همین داروی هورمونی به هیچ وجه نمیتونم استفاده کنم از شما تقاضا دارم من را راهنمایی کنید!! آیا عمل رحمی انجام بدهم یا نه؟ زیرا 2سال پیش همین وضعیت را داشتم و با کورتاژ تشخیص خوب نشدم. "متشکرم"

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی می توانید با توجه به هیپرپلازی اندومتر با نظر پزشکتان از داروهایGNRH مانند دکاپپتیل استفاده کنید. که مدتی از خونریزی شما پیشگیری خواهد کرد. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیرحم

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

تشخیص پانکراتیت یا التهاب پانکراس با سونوگرافی

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

علل دردهاي مزمن اندام فوقاني

طول عمر اسپرم چقدر است؟

مراحل پاکسازی و جوانسازی پوست با اکسیژن تراپی صورت

درمان سرطان پستان با شیمی درمانی

درمانهای طب فیزیکی و توانبخشی در دیابت

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

دلایل بوجود آمدن ترک پا