باسلام.آقای دکتر من دو ماه پیش برای جای اسکار جوش لیزر کردم.اما جای لیزر به صورت لکه قهوه ای مانده است.الان یک ماه است از کرم سیکالفت سولفا دی آذین استفاده می کنم .ولی جاشون هنوز خوب نشده.دکتر هم دو جلسه برام هیدرودرمی کردند باز جاشون مونده است.به نظرتون باید چکارکنم؟من الان به صورت میکس سه کرم سولفادیآزین، سیکالفت و ترمیم کننده اکسفولاک استفاده میکنم.موثر هستند؟جاشون خوب میشه؟ پسر-28ساله پیشاپیش از راهنماییتون متشکرم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من باید بعد از لیزر جای جوش کرم ضد لک استفاده نمایید و ترمیم کننده نزیند صبح ها حتما ضد افتاب بزنید [1401-10-21]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

روشهای جبران خشکی پوست بانوان پس از یائسگی

درمان دررفتگی مچ پا با روش های طب فیزیکی و فیزیوتراپی

هایفوتراپی، جوانسازی پوست در یک جلسه

کیست درموئید تخمدان چیست و چگونه تشخیص داده میشود؟

انواع لک صورت

فیزیوتراپی در درمان بیماری های ارتوپدی

باورهای نادرست در مورد تغذیه با شیر مادر

هر آنچه باید در مورد پوکی استخوان بدانید