سلام آقای دکتر وقت شما بخیر، بنده دختری 29 ساله هستم سبا پوستی چرب و قسمت راست، چانه صورتم فوق العاده جوش دار است، به پیشنهاد یکی از دوستانم برای پاکسازی صورت به آرایشگاه رفتم، آرایشگر بعداز استفاده از ماسک اسکراب از دستگاهی که برق با ولتاژ کم که میگفتم7 هست رو جوشهام وارد میکرد، البته در جلسه اول2بار این کارو کرد و کمی پوستم ملتهب شد خودش میگفت دستگاه هیدرودرم هستف آیا استفاده از این دستگاه خطرناک هست؟بقیه جلسات پاکسازی که هفته ای یکبار هست بروم؟ با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

هیدرودرمی خطری ندارد ولی بعید است برای شما فایده ای داشته باشد پاکسازی پوست و لایه برداری پوست بهتر است زیر نظر پزشک متخصص پوست انجام شود [1401-03-02]

پاسخ سوال پزشکیپاکسازی پوست لایه برداری پوست

تلفن : 91620100 - 031

علائم شایع بیرون زدگی دیسک

فیشورسیلانت تراپی

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

تاثیر ورزش درمانی در بهبود بیماری ها

پانچ صورت چیست؟

آیا دیسک گردن با منوال تراپی درمان میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

بیوپسی پروستات، سینه ، کلیه ، کبد چگونه است؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

اختلالات کیفی امواج مغزی کودکان کم توجه وبیش فعال

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان آکنه