سلام دكتر بعلت ريزش ابروها به دكتر مراجعه كردم محلولي شامل 4گرم ماينوكسيديل 20سيسي بتامتازون والكل 70 درجه 100 سيسي داد تا مدتي استفتده كردم نتايج نسبتا خوبي گرفتم اما مدتي چون ريزش ابروهام كم شده بود مصرف انرا قطع كردم اما بعد 2 ماه ريزش مجدادا به شدت شروع شد دوباره محلول را سفارش دادم و شروع به استفاده كردم اما اين بار باعث التهاب شديد كنده شدت پوست ابروها و خارش و قرمزي توام شد الان مدتيست فقط از ماينوكسيديل2% استفاده ميكنم ولي نتايج چندهن خوبي نميبينم لطفا يه راهنمايي خوب به من بفرماييدممنونم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

قطع محلول ماینوکسیدیل به ریزش منجر میشود بهتر است به پزشک متخصص پوست مراجعه کنید و درمان ایشان را پیگیری کنید [1401-04-02]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

درمان و توانبخشی بعد از سکته مغزی

آسیب های رایج مفاصل و استخوانها در ورزش

جوانسازی گردن با تزریق بوتاکس به نوارهای عمودی گردن

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

چرا باید از موها در برابر نور آفتاب محافظت کنیم؟

چه زمان باید جراحی تنگی کانال نخاعی را انجام داد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

سونا درمانی

اهمیت سونوگرافی آنومالی جنین

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

درد پاشنه

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

کاربرد و انواع سونوگرافی