سلام من خیلی وقته ریزش مودارم وهمیشه روی پوست سرم دونه میزنه الانم ریزشش شدیدشده ویتامین هم میخورم نمیدونم چرابندنمیادجوشهای قرمزرنگ هستش شامپووماسک موی خیلی خوبی هم استفاده میکنم پودرسنجدوعسل روهم باشیرمیخورم هرروزچندساله موهام همیشه گره گره میشه وخیلی کنده میشه وقتی شونه میزنم لطفاجواب بدید۳۲سالمه

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

سلام. درمان ریزش مو به معاینه و تعیین دقیق علت ریزش مو بستگی دارد. ریزش مو علل زیادی دارد که در معاینه و احتمالا آزمایش خون می‌توان به علت آن پی برد و درمان را شروع کرد. بدون کشف علت ریزش مو شروع کردن درمانهای موضعی یا مزوتراپی مو یا پی آر پی مو و کاشت مو نتیجه ای به دنبال نخواهد داشت. در صورت امکان برای معاینه مراجعه کنید. [1400-11-23]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو درمان ریزش مو تقویت مو

تلفن : 91620100 - 031

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان پوکی استخوان

جراحی زیبایی پلک برای چه کسانی مناسب است؟

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

کمر درد بهبود نیافته بعد از جراحی

آیا بزرگ شدن مغز فقط در دوران جنینی و کودکی رخ میدهد

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

رژیم لاغری همراه با پوستی شاداب

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

روشهای رفع چین و چروک اطراف چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

نقش تغذیه در پیشگیری از ریزش مو

جراحی برداشتن بافت سرطانی پستان بدون تخلیه پستان

پلکسر پوست چیست و در چه مواردی کاربرد دارد؟