سلام خسته نباشی خدمت دکتر عزیز.اقای دکتر من میخام جربی بزنم ولی میخام زیاد باشه کلا مدلهایی که شما زدید بدلم بودن ولی میشه بیشتر بزنید واسه من

دکتر رامین مدرسی :

سلام وقت بخیر.معمولا بهترین حالت تزریق چربی و اعمال جراحی وقتی انجام میشود که بصورت طبیعی و مطابق با فرم استاندارد زیبایی صورت انجام گیرد. که البته این در مورد هر کسی متفاوت است. و البته این مقدار تزریق اندازه ثابتی ندارد و معمولا یک طیف است. از حالت بسیار طبیعی و تزریق کم تا حالت تزریق کامل و پر. این مقدار بنا بر شرایط و خواست بیمار انجام میشود و البته با تایید پزشک. [1399-10-24]

پاسخ سوال پزشکیتزریق چربی زاویه سازی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

التهاب چشم بعد از عمل پلک (بلفاروپلاستی)

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

انواع کبد چرب

راه های پیشگیری از پیری زودرس پوست

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

رژیم غذایی و مکمل ها در درمان سنگ کلیه

نقش رادیوتراپی در درمان سرطان سینه

فیلر زیر چشم برای رفع گودی و سیاهی زیر چشم

بیماری های پوستی دوره سالمندی

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]