سلام ببخشید خانم دکتر من 1 سال که ازدواج کردم و 1 هفته قبل آمیزش حفاظت نشده داشتم امروز که میخواستم برم حموم قبل از رفتن متوجه شدم که از واژن من خون رقیق شده به اندازه کمی لباس زیرمنو کثیف کرده و پس از اومدن از حموم هم اینطور شد دلیلش چی میتونه باشه البته همسر بعد از انزال منی رو داخل واژن نریخت؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، ممکن است پریود شده باشید. یا خونریزی پس از نزدیکی داشته باشید که علت آن می تواند عفونت دهانه رحم باشد برای بررسی این موارد می توانید به پزشکتان مراجعه کنید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیخونریزی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

علل درد شانه

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان کم خونی

مراقبتهای بعد از هایفوتراپی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

مزوتراپی مو،مزایا و عوراض

رهایی از تیرگی زیر بغل با روشهای خانگی و کلینیکال

جراحی دیسک های استخوانی شده توراسيك

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

علت و علائم هماتوم

آیا پی آر پی صورت را چاق میکند؟