سلام خدمت اقای دکتر : من خانمی ۵۰ ساله هستم که سه سال پیش در اثر تصادف پیشانیم به شیشه اتومبیل برخورد کرد و مقداری شیشه ریز در پیشانی بنده جا مانده است که مقدار بیشتر ان را توسط پماد تتراسایکلین ۳ درصد بیرون اوردم ولی بعضی از شیشه ها در ابرویم هستند که بیرون نمی ایند اگر لطف کنید بنده را راهنمایی بفرمایید ممنون میشم بمانی صمعیی --- کرج

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

سلام. در صورتی که هنوز شیشه درون پوست باشد لازم است که جراحی برای تک تک آنها انجام شود و هر کدام از شیشه ها خارج شود [1401-01-17]

پاسخ سوال پزشکیجراحی مشکلات پوست

تلفن : 91620100 - 031

بزرگ شدن طحال یا اسپلنومگالی چه علائمی دارد و چگونه تشخیص داده میشود؟

بهترین روشهای درمان خطوط دور چشم

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

روش های تصویربرداری غربالگری سینه

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

عوارض منفی کم شنوایی بر روابط بین فردی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

نکات مهم سونوگرافی شکم و لگن

اکتبر، ماه آگاهی سازی درباره سرطان سینه