سلام آقای دکتر من خانمی 46ساله که رژیم گرفتم صورتم خیلی داغون شده و بغل چشم جای بخیه هست که موقعی که صورتم پر بود زیاد مشخص نیست ولی الان که لاغر کردم خیلی مشخص میشه کاری کرد ممنون میشم

دکتر رامین مدرسی :

سلام.وقت بخیر.معمولا کسانی که در اثر رژیم بافت صورت خود را از دست میدهند، میتوانند این بافت و چربی زیرجلدی را تا حدود زیادی با تزریق چربی جبران کنند.در مورد اسکار یا جای بخیه هم میتوان با روشهای مختلفی از جمله لیزر درمانی، این مورد را بهبود بخشید.درود [1401-05-11]

پاسخ سوال پزشکیتزریق چربی تزریق پرکننده ها

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

مراقبت ها و عوارض کاشت ابرو

رابطه استرس و ناباروری در مردان چیست؟

نارسایی حاد کلیه چیست و چه علائمی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

رفع جای جوش

بیماری پوستی پمفیگوس ولگاریس چه علل و علائمی دارد؟

داروها و سیستم گوارش مشکلات نخاع

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

فیلر چانه چیست

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

نکات مهم در مرحله دوم تزریق چربی

لکنت زبان

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]