با سلام آقای دکتر ، من سه سال پیش تزریق چربی را برای دو بار ، توسط یکی از دکترهای سرشناس اصفهان انجام دادم ولی بعد از تقریبا نه ماه کاملا جذب شد . حالا می خواستم بپرسم ، من میتوانم با اینکه قبلا تجربه تزریق چربی را داشته ام ، میتوانم ژل تزریق کنم؟ چون صورتم خیلی لاغر و استخوانی هست. ممنون میشوم بهم پاسخ دهید.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

سلام بله میتوانید تزریق فیلر یا تزریق ژل انجام بدهید. مشکلی ندارد [1400-11-28]

پاسخ سوال پزشکیتزریق ژل تزریق فیلر جوانسازی پوست

تلفن : 91620100 - 031

آیا لیزر موهای زائد زیر بغل خطرناک است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

اطلاعاتی درباره اختلال جنسی پارافیلیا

دلایل سفید شدن موها در جوانی چیست ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

بلفاروپلاستی پلک تحتانی چه نتایجی دارد؟

آیا ورزشکاران باید آهن تکمیلی دریافت کنند؟

سرطان بیضه با چه عوارضی همراه است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

آناتومی دستگاه ادراری مردان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

روش کاشت مو در محل اسکار

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]