سلام. من مرد هستم و 30 سال دارم. بنده 2 سال دارو فینپشیا مصرف میکردم، چون وسط سرم کم پشت شده بود و در شقیقه هایم هم ریزش مو داشتم. من به سرعت از این دارو نتیجه مثبت دیدم. اما الان به علت ترس از ابتلا به سرطان، 8 ماه است که مصرف نکرده ام، چون جدیدا در اینترنت مقالاتی دیده ام که ابتلا به سرطان را از عوارض این دارو مطرح کرده بودند. در حال حاضر مجددا ریزش مو دارم، مخصوصا شقیقه هایم و وسط سرم هم دوباره کم پشت شده است. آیا عوارض ابتلا به سرطان را جدی بگیرم یا مجددا مصرف کنم؟ یا دارو دیگری هست؟ ممنون

کلینیک پوست صدف :

سلام برای درمان ریزش مو از محلول ماینوکسیدیل استفاده نمایید طبق دستور مصرف [1400-11-22]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو ماینوکسیدیل

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند ، بلوک آ ، طبقه سوم ، کلینیک صدف
تلفن : 32240827 - 031

علت و درمان عرق زیاد

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

تأثیر پی آر پی در درمان سیاهی و گودی زیر چشم

اندولیفت چیست و چه کاربردی دارد؟

درمان تیرگی یا روشنی پوست با مزووایت

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

هزینه و عوارض عمل جراحی بینی استخوانی

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

انواع آب مروارید

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

مقایسه لیزر کم توان و پرتوان

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

بررسی بیماری های زنان با سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

بسته بودن لوله های رحمی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]