سلام من خانم 26ساله هستم که کلا عرق زیاد میکنم واین عرق در ناحیه زیر بغل خیلی زیاد وبه شدت بدبو است بطوریکه در روز دوبار دوش میگیرم و لی فایده نداره و از انواع مختلف مام استفاده کردم ولی تاثیر چندانی نداره واگه یه روز دسترسی به حمام نداشته باشم روم نمیشه نزدیک کسی بشم توروخدا شما کمکم کنید خسته شدم زمستونم همینجویم

دکتر رامین مدرسی :

سلاموقت بخیر.برای تعریق بیش از حد یا هایپرهیدروزیس درمانهای مختلفی پیشنهاد شده. از محلولهای موضعی تا جراحی. ولی در مورد تعریق زیر بغل درمانی که از همه موثر تر و راحت تر است و امروزه بسیار مورد قبول قرار گرفته، تزریق بوتاکس است. مدت پاسخدهی به درمان حدود ۱ سال است و در این مدت هیچگونه تعریقی در ناحیه تزریق وجود نداشته و ناحیه کاملا خشک است. [1401-05-11]

پاسخ سوال پزشکیتزریق بوتاکس تعریق

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

تأثیر پیلینگ اسید سالیسیلیک بر آکنه

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان تبخال

کاربرد هایفوتراپی چیست؟

کاهش چین و چروک اطراف لب با تزریق فیلر

برای جلو گیری از سرطان غم وغصه را از خود دور کنید

دکتر عبد الرحیم حزینی [ فوق تخصص آنکولوژی ]

کانتورینگ صورت با تزریق چربی چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

آموزش مسائل و تغییرات جنسی در سن بلوغ به فرزندان

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

عوارض و مزایای مزوتراپی مو

سونوگرافی لگن برای بررسی رحم و تخمدان ها