من چندین ماه هست رون پام سوزش و خارش دارم در یسری حالتای خاص یا وقتی چنددیقه می ایستم و همچنین سفت شده اون پام و دوسال بخاطر کنکور نشستم ممکنه بخاطر اون باشه؟ و بازوی سمت راستمم یوقتایی سوزن شدن دارم ممکنه دیسک باشه؟ میترسم نکنه ام اس باشه😭

دکتر علی نقره کار :

با سلام ممکن است سوزش های پهلوی ران و جلوی ران مربوط به گیر افتادگی عصب پوستی در آن ناحیه باشد ی دست هایتان نیز باید بررسی شده و شاید نیاز به ام‌آر‌آی باشد توسعه مکان مراجعه کرده به کلینیک درد تا معاینه دقیق شوید تا بتوانم جواب دقیق تری به شما بدهم [1400-12-19]

پاسخ سوال پزشکیدپارتمان پا

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

تاثیر استرس بر ضعف سیستم ایمنی بدن

درمان سفیدی مو در سنین پایین

یائسگی چیست ؟

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]

اثرچیتوسان بر کاهش وزن و چربی های بدن

کدام پزشک رابرای کاشت مو انتخاب کنیم؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

مزونیدلینگ چیست؟

چه دردهایی با طب سوزنی درمان می شوند؟

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

درمان شکستگی مهره ها بدون جراحی

افتادگی پوست چگونه درمان میشود؟