سلام من ۱۷سالمه ویک سالی میشه خودارضایی میکنم دختر هم هستم از وقتی خودارضایی میکنم ریزش مو پیدا کردم و موهام نازک میشن و میریزن چند وقتی هم هست خارش شدید پوست سر همراه با شوره دارم خیلی از حجم موهام کم شده.به خاطر خود ارضاییه؟ایا موهام که ریخته رشد میکنه دوباره؟تو رو خدا جواب مو بدین

دکتر رامین مدرسی :

با سلام علت ریزش مو و نازک شدن تار موها باید علت دیگری داشته باشد به طور مثال تخمدان پلی کیستیک و یا بالا بودن میزان سطح هورمون تستسترون باید برسی شود و سپس با درمان دارویی و همچنین مزوتراپی ، پی آر پی ، و یا هیر فیلر برای رفع مشکل ریزش موها اقدام نمود [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیمزوتراپی مو پی آر پی مو درمان ریزش مو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

لیزر کیوسوئیچ و پاک کردن تاتو یا خالکوبی

زاویه دار کردن فک با تزریق ژل

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

تشنج (قسمت اول)

درد ها و مشکلات تمامی خانم ها

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

ریزش مو یکی از اصلی ترین عوارض راکوتان

معالجه ریشه به زبان ساده

دکتر سید محسن هاشمی نیا [ متخصص درمان ریشه ]

روش های درمان آرتروز گردن و بررسی علائم آن

مزایای استفاده از سونوگرافی برای تشخیص مشکلات تیروئیدی و گردن