سلام خانم دکتر.وقت بخیر.من 25 هفته باردار هستم.وزن اولیه بارداری 62 کیلو با قد 163بوده و الان71 کیلو هستم.با اینکه پرخوری هم نمیکنم ولی باز هم این میزان وزن اضافه کرده ام.میشه لطفا نظرتون رو در مورد این مقدار اضافه وزن بفرمایید.آیا غیرطبیعی است؟و اینکه با این روند تا زمان زایمان چه مقدار دیگه وزن اضافه خواهد شد؟ ممنونم

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام . میزان اضافه وزن بستگی به تغذیه شما و وزن جنین دارد.سعی کنید مواد کم کالری استفاده کنید. و تحرک داشته باشید. [1399-07-03]

پاسخ سوال پزشکیبارداری وزن قد

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

روش تشخیص و درمان انواع لک پوستی در طب ایرانی

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

تزریق بوتاکس برای رفع تعریق بیش از حد

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

چه نوع چربی باید مصرف کنیم ؟

شخصیت نمایشی

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

درمان زانو درد با فیزیوتراپی و طب فیزیکی

انواع سونوگرافی 3 بعدی و 4 بعدی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

قارچ پوستی چیست ؟ آیا قارچ پوستی خطرناک است؟

راکوتان با چه داروهایی تداخل دارد؟

درمان رفتاري شناختي اختلال وسواسی جبری (CBT)

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]