باسلام وخسته نباشی.من دختری 21ساله هستم وحدود 10ماه است که ازدواج کرده ام.وهنوزرابطه ای باشوهرم نداشته ام.میخواستم بهترین روش جلوگیری ازبارداری رابرایم توضیح دهید.چون اطلاعات درست وکاملی ندارم.ممنون.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی نمی دانم منظورتان از رابطه نداشتن این است که رابطه همراه با نزدیکی نداشته یاد یا نه در این صورت علت آن باید برسی شود شاید ترس از نزدیکی عامل ان باشد. برای اشنایی با روشهای پیشگیری از بارداری مطالب مربطو به انواع روشها را در سایت به دقت مطالعه کنید. فعلا کاندوم ویا قرص روشهای مناسبی برای شما به نطر می رسند. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

خارش پوست دلایل و راهکارهای درمان آن

روشهای کمک باروری

افزایش کیفیت اسپرم در اختلالات اسپرموگرام

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

تیرگی و سیاهی زیر بغل با چه روشهایی برطرف میشود؟

علت و درمان شب ادراری در بزرگسالان

تأثیر ویتامین C روی پوست

پیچ خوردگی تخمدان یا تورشن تخمدان چیست؟

آنچه در مورد جراحی لیفت ابرو باید بدانیم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

عوارض داروهای گیاهی