با سلام خدمت شما دکتر گرامی من سوالی از شما داشتم اینکه مادرم یک جوش روی پیشونی اش داشت طبق یک نظر از اقوام با استفاده از نمک و لیمو که با هم ترکیب شدند را روی پوست خود قرار داد این کار باعث شد بسوزه و قرمزی شدید پیدا کنه تقریبا دو سال میشه به دکتر پوست هم مراجعه کرده یک پماد و یک قرص زینک هم دریافت کرد ولی بهبودی حاصل نشد اگر میشه راهنمایی کنید؟

دکتر رامین مدرسی :

با سلام حساسیت ایجاد شده در پوست ناحیه میزان آسیب پوست عمق آسیب پوست و میزان ترمیم پذیری پوست در آسیبهای پوستی از نکاتی است که پزشک متخصص پوست در هنگام معاینه و تجویز در نظر میگیرد ممکن است درمانهای قوی تری مثل درمان با لیزر لازم باشد که پس معاینه دقیق توسط پزشک تجویز میشود [1401-03-18]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

لیزر درمانی پوست چرب

نوار عصب و عضله (الکترو دیاگنوز)

نحوه انجام اسکلروتراپی واریس

کلاژن سازی پوست چگونه است؟

آنچه باید درباره واکسن زگیل تناسلی (HPV) باید بدانیم

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

ورزش، تغذيه و كنترل وزن بدن:

تقویت فولیکولهای مو با مزوتراپی، پی آر پی و هیر فیلر

علت ایجاد قارچ ناخن دست و پا

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

گونه گذاری دائمی با تزریق چربی

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]