سوال :

سلام.خسته نباشید.خانوم دکتر یکسال هست ک سطح وسیعی از قوزک پاهام تیره شده وباهیچ کرمی ازبین نرفته ایا لیزر این تیرگی هارو میبره یاکرم خاصی باید استفاده کنم.


دکتر مریم ملکی :

سلام تیرگی قوزک تا حدودی ارثی وژنتیکیهولی با چهازانو نشستتن و اضافه وزن میتونه بدتر ‌و شدیدتر بشه ، تیکسل و لیزر کربن پیل و مزوتراپی بصورت تلفیقی میتونه این تیرگی را تا حدی به حالت طبیعی برگردونه [1399-04-06]


پاسخ سوال پزشکیتیرگی

تلفن : 36662224 - 031

اضافه وزن و افزایش خطر ابتلا و مرگ و میر کرونا (قسمت دوم)

دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

مراقبت پوستی در فصل های سرد سال

[ 1396-07-15 ]دکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ]

خشکی مفصل

[ 1396-06-22 ]مرتضی شریفی [ فیزیوتراپیست ]

تاثیرات زیره در کاهش وزن و پوست ( قسمت پنجم)

[ 1398-05-23 ]دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

اوریون

[ 1390-01-16 ]دکتر احمد رضائیان [ متخصص گوش، حلق و بینی ]

ساختمان دندان

[ 1394-07-01 ]دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

توصیه های غذایی برای پیشگیری از لخته شدن خون (قسمت اول)

[ 1398-09-23 ]دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

کنترل اشتها و کاهش وزن با مصرف نکردن این خوراکی ها ( قسمت دوم )

[ 1396-04-01 ]دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

درماتيت و اگزما

[ 1397-02-02 ]دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]