باعرض سلام خدمت جناب دکتر.. دختری 19ساله هستم، درکل شخص جوش جوشی نیستم اما چنتا آثار باقی مونده ازجوش (به صورت لکه های قهوه ای) رو صورتم هست که آزارم میده. باتوجه به اینکه لکه ها خیلی عمیق به نظر نمیان و اینکه 19سالمه شما میکرودرم و برای بهبودی پیشنهاد میکنید؟ و یه سوال دیگه اینکه تاچه حد تغذیه روی جوش صورت اثر داره. باتشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به احتمال زیاد میکرودرم ابریژن بی اثر است بهتر است لیزر فرکشنال شود [1401-10-10]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 اسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

مشکلات پوست در افراد دیابتی

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

لیزر اربیوم چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

تزریق در ران

عملکرد لیزر موهای زائد چگونه است؟

آیا هایفوی صورت واقعا تاثیر دارد؟

مهارت نه گفتن

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

آشنایی با علل انجام آنژیوگرافی قلب

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]