سلام آقای دکتر بیماری من قرمز شدن گونه بعد از ورزش و استرس و گرما و ... هستش، هر دکتر و متخصصی که مراجعه کردم نظر و روش درمانی متفاوتی رو پیشنهاد داده که متاسفانه هیچ کدوم بیماری من رو درمان نکرده، آیا واقعا درمانی برای این بیماری نیست؟؟!! من چیکار باید بکنم؟؟ و سوال دیگه اینکه اگه من از لیزر PDL استفاده کنم و مویرگ های سطح پوست از بین بره دوباره اون مویرگ ها بر میگردن؟ ممنون میشم از جوا ب و راهنماییتون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید شما را معاینه کنم ولی احتمالا لیزر PDL موثر است [1401-09-02]

پاسخ سوال پزشکیمشکلات پوست

تلفن : 91620100 - 031

یبوست و درمان آن

همه چیز در مورد گفتار درمانی

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

عكس راديولوژی برای تشخیص شکستگی بینی در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

پرسش و پاسخ درباره طب سوزنی

دکتر سیامک ترابی نژاد [ طب سوزنی ]

آیا درمان ناباروری مردان بدون هیچ اسپرمی امکان پذیر است؟

تغذیه و واریس مری

آسیب ها و شکستگی استخوانهای صورت

دکتر بهنام خرمی [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

رقابت جوانسازی پوست با هایفو و جراحی لیفت

سرطان کلیه چه علائمی دارد؟