سلام قیمت هر سی سی ژل لب چقدر وبرندی که استفاده میکنین چیه؟

دکتر رامین مدرسی :

سلام برندهای مختلف فیلرهای هیالورونیک اسید وجود دارد که با توجه به برند درصد هیالورونیک اسید موجود در آن و کشور سازنده قیمتهای متفاوتی دارد جهت مشاوره و دریافت هزینه ژل لب با شماره های کلینیک تخصصی پوست مرداویج درج شده در قسمت ارتباط با ما تماس حاصل فرمایید [1401-05-29]

پاسخ سوال پزشکیتزریق ژل تزریق ژل لب

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

جوانسازی پلک با پلاسما چگونه است؟

جوانسازی و لیفت صورت به کمک روش پی آر پی

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

چرا دچار خارش پوست میشویم؟

بد شنوایی چیست؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

عوارض عمل لیزیک چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

مراقبت های قبل و بعد، هزینه و عوارض عمل جراحی بینی غضروفی

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

علائم شکستگی مهره کمر بر اثر ضربه

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

عوارض کاشت ابرو

روشهای موفق غذا دادن به کودکان