با سلام حدود ۶ سال پیش آی یو دی گذاشته بود که پی آی دی گرفتم سوالم از خدمت شما این هست که بازم میتونم آی یو دی بزارم چون با قرص قندم بالا میره دو تا هم زایمان سزارین داشتم و دو تا سقط هفته ۵ با قرص و یه دوقلو هفته ۱۶ مرده زایی و بازم با قرص

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عزیزم. بله میتوانید تحت نظر یکی از بهترین پزشکان متخصص زنان باشید تا اقدامات قبل از نصب آی یو دی و مراقبت های پس از گذاشتن IUD را کامل انجام بدهند. [1399-12-03]

پاسخ سوال پزشکیکاندوم

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

عصب کشی اعصاب فاست کمر

تزریق فیلر خط اخم و پیشانی چه مزایا و مراحلی دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

واریس عروق پا چیست؟

چطور یک برنامه کاهش وزن برای خود طراحی کنیم ؟ قسمت دوم

نوروفیدبک برای درمان چه اختلالاتی کاربرد دارد ؟

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

درمان کاهش میل جنسی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

اهمیت بیوپسی کبد و روش های انجام آن

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

در چه مواقعی باید رادیولوژی فیستولوگرافی انجام شود؟