سلام اقای دکتر بنظرتون این دیسک ها شدیدن؟ و نیاز ب عمل دارن؟ یه سوال دیگه اکسترود یعنی دیسک پاره شده یا بیرون زدگی هست؟ ممنون

دکتر علی نقره کار :

با سلام متاسفانه از روی گزارش نمی توان روش درمانی را انتخاب کرد باید خود اما را دید اکسترود یعنی اینکه دیسک شما پاره شده است پارگی دیسک نوعی از بیرون زدگی دیسک می باشد [1400-12-22]

پاسخ سوال پزشکیدیسک کمر

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

لک صورت چگونه به وجود می آید و راههای درمان آن چیست؟

کلاس های آمادگی برای زایمان

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

درمان کمردرد به روش کایروپراکتیک

جوانسازی پلک با بلفاروپلاستی بهتر است یا امواج رادیوفرکوئنسی؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

نحوه انجام رادیوگرافی شکستگی استخوان کشکک

فیبرواسکن کبد چگونه انجام می شود؟

روشهای رفع تیرگی پوست صورت و بدن

قارچ ناخن و عوامل ایجاد آن

دیابت و مشکلات پوست

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]