سلام اقا دکتر ایا پودر بدن سازی کراتین موجب ریزش مو می شود

دکتر رامین مدرسی :

وجود هورمون ها به اندازه طبیعی و نرمال آسیبی به بدن وارد نمی کند. اما گاهی مصرف برخی مکمل ها سبب می شود اندازه این هورمون ها در بدن بالا رود. میزان هورمون دی تستسترون با افزایش سن بالا می رود. این افزایش در مقدار این هورمون می تواند سبب بروز التهاب در غده پروستات و یا ریزش مو شود. در این الگو ریزش مو، موها از قسمت پیشانی و شقیقه ها شروع به عقب نشینی می کند.مصرف مکمل کراتین به دلیل تغییراتی که در سطح هورمون ها ایجاد میکند سبب ریزش مو ها میشود [1400-01-28]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

بوتاکس

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

بهترین روشهای کاشت ابروی طبیعی

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

توصيه هاي تغذيه اي براي پيشگيري از ابتلا به سرطان

تصورات غلط و رایج در مورد اختلال پردازش شنیداری

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

مواد مغذی موثر بر رشد

کم تحرکی، افزایش وزن و سرطان سینه چه ارتباطی با هم دارند؟

بیماری لوپوس چیست؟

نرمی استخوان یا راشیتیسم (ریکتز) چیست؟

پی آر پی در چه مواردی استفاده می شود؟