با سلام ، آقای دکتر ماده موثر ماینوکسیدیل چیه که مو های کرکی را ضخیم میکنه و بنده قصد دارم ماینوکسیدیل ۵% را با یک داروی هورمونی(تستوسترون) یا محلول آمپول تستوسترون انانتات ۲۵۰ میلی گرمی مخلوط و برای موهای صورتم که کرکی هستند استفاده کنم . به نظر شما نتایج قابل قبولی مشاهده خواهم کرد ؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

ماده موثر محلول ماینوکسیدیل خود ماینو کسیدیله . برای تسریع رشد موهای صورت میتونید استفاده کنید‌.اما در جایی در مورد اثر تسترون به این منظور اشاره نشده است. [1401-04-01]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

تهیه و انتخاب غذای سالم در منزل و خارج از منزل

کبد چرب چگونه تشخیص داده می شود

خار پاشنه و درمان آن با روش های طب فیزیکی

پوست شما چگونه تغذیه می شود ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

انواع لیزر جای جوش

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

سونوگرافی لگن برای تشخیص کیست تخمدان

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت چهاردهم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

انحراف جنسی ترانسوستیک یا مبدل پوشی چیست؟