سلام خانم دکتر خسته نباشید من دوتا دختر دارم یک با هم iui کردم برای پسر ولی متاسفانه باردار نشدم می خواستم بدونم دلیلش چی بوده ومن می تونم دوباره iui انجام بدم این بار درصد موفقیتش چقدر خواهد بود واینکه شما iui درمطب انجام می‌دهید وهزینه اش چقدر است ممنون ببخشید خیلی سوال کردم

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عزیزم. بله باز هم می توانید ای یو ای انجام دهید. شانس باروری 30- 35 در صد و تعیین جنسیت با این روش 70- 80 درصد است. [1399-07-03]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

برای رفع موهای زیر پوستی چه باید کرد

روشهای رفع چین و چروک اطراف چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان گرفته گی های عضلانی

آبله مرغان چیست و چگونه درمان می شود؟

کاربردهای تزریق چربی

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]