سلام وقتتون بخیر من سه ماه پیش برای آزمایشات قبل بارداری مراجعه کردم و طبق آزمایشات برام قرص لووکسین 50 میکروگرم برای تیروئید تجویز کردند تا الان قرص ها رو مصرف نکردم .من الان میخوام قرص ها رو شروع به مصرف کنم .آیا باید دوباره آزمایش بدم؟ یا الانم میتونم همین قرص رو استفاده کنم؟؟؟

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. اگر کم کاری قابل توجهی نداشته اید قرص ها را مصرف کنید. [1399-05-18]

پاسخ سوال پزشکیبارداری تیروئید آزمایش

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

درباره جراحی لیزری جدیدترین روش جراحی دیسک کمر بیشتر بدانید

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

مزایا و معایب پوست چرب

بیوپسی غدد لنفاوی تحت هدایت سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

فتق چیست

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی [ متخصص جراحی عمومی ]

چه کسانی باید سونوگرافی بیوفیزیکال را انجام دهند ؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

صبحانه مهم ترین وعده ی غذایی

کاربرد رادیوگرافی زانو

کشیدن درن بعد از عمل پستان

کدام دردها با ماساژ درمانی بهبود می یابند؟