با سلام و خسته نباشید خدمت شما. دختر 29 ساله هستم که سه سال پیش عمل قلب باز داشتم. بهترین درمان برای از بین بردن رد بخیه ها از نظر شما چیست؟ توضیح اینکه مدت یک ماه ژل کنتراتوبکس استفاده کردم و جای زخم تا حدودی صاف تر و کم حجم تر شده است. آیا ژل بهتر مانند رژواسیل و یا نوار سیلیکونی مناسب می باشد؟با تشکر از شما

دکتر جمال الدین حسن زاده :

برای درمان اسکار بخیه بسته به نوع اون میشه از ژلهای سیایکونی، تزریق داخل ضایعه و لیزر استفاده کرد. معمولا در این مرحله کرمها تاثیر چندانی ندارند. [1401-03-29]

پاسخ سوال پزشکیاسکار

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

ماکروماستی بهترین درمان برای بزرگی سینه

سندرم درد پس از جراحی سرطان پستان

به چه دلایلی دچار اشک ریزش چشم میشویم؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

هر آنچه که در مورد اچ پیلوری نمیدانید

آیا راهی برای ضخیم شدن مو وجود دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

چرا دچار جوش صورت شده و چگونه درمان می شویم؟

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

درمان شکستگی ترقوه، شانه و کتف با فیزیوتراپی

ده فرمان طلایی و بدیهی برای تناسب اندام

بیوپسی روده چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]