سلام. من پسری 16 ساله هستم نزدیک به 6ماه است که ریزش مو دارم از ناحیه بالای سر.تو ارث ما هم است.تو این 6ماه به دو تا دکتر رفتم یکی سینره به من داد که اثر نداد ویکی رو 2ماه پیش رفتم قرص زینک ویه داروی ترکیبی داد که توش ماینوکسیدیل 2 هم بود ولی باز هم فرق نکرد شاید بیشتر کرد.الان خیلی نگرانم و وقتی به اینه نگاه می کنم اعصابم خرد میشه.من چیکار کنم؟ریزش مویم را چگونه قطع اش کنم؟چطوری موهام را تقویت کنم که مو های باقی مانده نریزه؟سن ام کم است نمی خوام تو این سن کچل شوم.میدونم ارثی است .ولی الان نه.تو رو خدا کمکم کنید.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر ارثی است باید مصرف مینوکسیدیل را طولانی شورع نمایید تا نتیجه بگیرید [1401-03-30]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

علل و درمان کمر درد مزمن ایدیوپاتیک

آیا تزریق فیلر زیر چشم موجب ریز شدن چشم ها می شود؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

با درد کلیه یا رنال کولیک چه کنیم؟

زخم های دیابتی چه هستند و چگونه درمان میشوند؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

راههای مقابله با ترکهای پوستی

هیرفیلر بهتر است یا مزوتراپی؟

رفع ضایعات عروق خونی صورت با لیزر

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

مزایای جوانسازی پوست با رادیوفرکوئنسی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

تزریق چربی برای رفع عدم تقارن صورت