سلام من 30 سال دارم و 5 سال است ازدواج کرده ام دو سال پیش یک حاملگی ناخواسته داشتم که خود به خود سقط شد. در هفته ششم. الان نزدیک 5 ماه است که دچار عفونت مجرای رحم شده ام. البته من فقط از درد خیلی کم در شکم به دکتر مراجعه کردم دکتر گفت هم عفونت دارم و هم زخم که پاپ اسمیرم مشکلی نداشت چهار دوره دارو مصرف کردم از کرم گرفته تا آنتی بیوتیک های خیلی قوی. اما بهبودی حاصل نشد. در آخرین مراجعه دکترم گفت من مشکل خاصی ندارم حتی نیاز به فریز هم نیست حتی دارو هم ندادجلوگیری با کاندوم دارم و یک دوره همسرم میترونیدازول خورده. ولی همچنان ترشحات خیلی غلیظ مایل به سفید دارم(قبلا زرد بود) و گاهی باز درد دارم.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی،متاسفانه نمی توان بدون معاینه اظهار نظر کرد با توجه به نرمال بودن پاپ اسمیر تان و نیز ترشحاتی که شرح داده اید ممکن است دچار عفونت قارچی شده باشید بهترین کار در حال حاضر مراجعه مجدد به پزشک یا مامایتان و معاینه توسط ایشان و دریافت داروی احتمالا ضد قارج مانند کلوتریمازول است. [1401-08-07]

پاسخ سوال پزشکیواژن

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بهترین زمان سونوگرافی برای تشخیص اندومتریوز

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

وظایف خانواده در پیشگیری از رفتارهای پر خطر فرزندان

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

سندرم ماه عسل چه عارضه ای است و چگونه درمان میشود؟

سنگ اگزالات کلسیم شایع ترین نوع سنگ دستگاه ادراری

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

توصیه های غیر دارویی در سردرد میگرنی

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

فیلرها چه کاربردی دارند؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

درصد موفقیت کاشت مو چقدر است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]