سلام آقای دکتر من دچار ریزش سکه ای ریش در دو قسمت صورتم می باشم و تا به حال دو بار کورتون تزریق کرده ام آخرین بار حدود دو هفته پیش ، تقریبا هم از تزریقها جواب گرفته ام در ضمن چند ساله ( حدود چهار ساله ) بعضی از قسمتهای دست و پام دچار برص شده است البته با درمان متوقف شده و در کل روی مچ دستم چند لکه کوچک دارم که دو ساله ثابت مانده ، سوال بنده از شما این است که روزه گرفتن می تواند برای بیماری من مشکل ایجاد کند و آیا می توانم روزه بگیرم با تشکر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

ارتباط مثبت یا منفی بین روزه گرفتن و ویتیلیگو ذکر نشده است. [1401-03-05]

پاسخ سوال پزشکیلک و پیس

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

باورهای غلط و عامیانه در سکس

شکستگی آلت تناسلی یکی از مشکلات اورژانسی اورولوژی

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

زايمان در آب

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

مضرات صفحه نمایش موبایل و کامپیوتر برای چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

مشاوره پوست و زیبایی صورت

روشهای درمانی شانه یخ زده

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

رابطه تغذیه و جوش

عفونت قارچی پوست سر

آیا قوز پشت و گودی کمر باعث کاهش قد می شود؟