با عرض سلام و بنده خانمی ۳۶ ساله هستم که پوست صورتم مدت چند ماه خیلی خشک و خارش به همراه کمی پوسته پوسته شدن در قسمت گونه وچانه دارم هر کرم آب رسان ازبرندهای خارجی و همینطور پوست های اگزما و چند کاره استفاده کردم ولی همچنان بیشتر درحال خشک شدن و خارش شده از کرمهای معمولی هم استفاده کردم که شامل A D E بوده ولی تغییری نکرده بدتر داره میشه فقط مشکلی که هست من در ایران نیستم و ساکن کانادا هستم واقعا میترسم پیوستم بدتر بشه و اینجا هم شرایط ویزیت پوست خیلی طولانی و وقت گیر هست ممنون بابت راهنمایی

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

سلام. متاسفانه برای خشکی پوست و خارش بیش از اینکه توصیه به مصرف مرطوب کننده به دفعات در طول روز انجام بدهم کمک دیگری نمیتوانم بکنم [1400-11-23]

پاسخ سوال پزشکیخارش مشکلات پوست

تلفن : 91620100 - 031

استفاده از برق برای جوانسازی پوست

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

مزوتراپی لاغری غبغب و بوکال فت

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

تزریق چربی برای ورزشکاران مناسب است؟

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان کم خونی

wbc در آزمایش اسپرم

خال اوتا چیست؟

علت بزرگ شدن پروستات در جوانی چیست؟

میلیا چیست و چگونه درمان می شود؟

نقش آهن در بدن ورزشکاران