سلام ببخشید یه سوال داشتم من 14سالمه دخترم رو صورتم کک و مک دارم اگه به کک و مک هام گلاب بزنم چی میشه ظرر که نداره؟؟؟

دکتر رامین مدرسی :

با سلام گلاب به عنوان یک منبع آنتی اکسیدانی و همچنین دارای خاصیت مرطوب کنندگی و ضد التهابی است که میتواند برای پوست مفید باشد . اما اثری بر روی لک و کک و مک های صورت که در اثر تجمع ملانین بر روی چهره پدیدار میشوند ندارد برای درمان لک و کک و مک از روشهای تهاجمی تری مثل لیزر co2 فرکشنال و یا انواع لیزر های دیگر مثل لیزر کیو سوییچ بهره برده میشود که باعث تخریب سلولهای ملانین یا رنگ دانه ها شده و لک ها را از بین میبرد [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیلیزر کیوسوئیچ لیزر فرکشنال co2 کک مک

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

لک صورت چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

کشیدن نخ دندان،قبل یا بعد از مسواک؟

دکتر مسها علیزاده [ متخصص جراحی لثه و ایمپلنت ]

مراقبت از پوست برای پیشگیری از سرطان

بکارگیری لیزر در درمان درد و بیماری ها

بیماری ویتیلیگو چیست و چگونه درمان می شود؟

تشخیص زودهنگام اوتیسم با انجام آزمایش شنوایی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

عفونت هایی که ناخن ها ممکن است دچار شوند

تاثیر پی آر پی بر جوانسازی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

هماتوم یا شکستگی لاله گوش چیست ؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]