سلام من در زمستان وقتی هوا سرد میشه پوست دستم خشک میشه ترک میخوره خونریزی هم داره چه کاری باید انجام بدم

دکتر رامین مدرسی :

وقتی‌که پوست انسان به‌ اندازه کافی دارای روغن و چربی محافظ نباشد، رطوبت می‌تواند از پوست خارج شود. در پی این اتفاق و زمانی که آب کافی در خارجی‌ترین لایه پوست بدن انسان وجود نداشته باشد، پوست دچار خشکی خواهد شد. گفتنی است این اثر می‌تواند در فصل زمستان که هوا سرد است و میزان رطوبت هوا کاهش می‌یابد تشدید شود و باید حتما از مرطوب کننده پوست برای جلوگیری از خشکی پوست استفاده شود. سایر عللی که موجب خشکی پوست می‌شوند نیز شامل موارد زیر هستنداستفاده بیش‌ازحد از صابون و آب داغ قرار داشتن در معرض مواد شیمیایی مضربرخی بیماری‌های پوستی [1401-04-07]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از پوست مشاوره پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

مطلب رزرو

تزریق فیلر لب

اقدامات بعد از میومکتومی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

جوانسازی صورت با تزریق بوتاکس

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

چگونه بفهمیم دیسک کمر داریم؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

همه چیز درباره لایه برداری پوست

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

شکستگی مهره

لوپوس چیست و چه علایمی دارد؟