سلام من خرداد ماه کورتاژ تشخیصی شدم بعد از ۴۰ روز لکه بینی هام تموم شد و یه دوره پریود شدم حالا من سه ماه است که قرص لتروزل خوردم که باردار بشم فعلا که نشدم میخواستم بدونم که مصرف این قرص بعد از کورتاژ تشخیصی ضرر داره چون من سرخود این قرص رو مصرف کردم از روز۵ تا ۹ مریودیسنم ۳۸ هست ممنون میشم پاسخ بدید

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست گرامی. مصرف داروهای تحریک تخمدان بدون تجویز و دستور پزشک مجاز نیست و ممکن است باعث کیست تخمدان شود. [1400-07-30]

پاسخ سوال پزشکیتخمدان ناباروری

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

اولین اقدام پس از تشخیص توده پستان بدون سابقه قبلی

فیبرو ادنوم پستان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

نقش نالترکسون در ترک اعتیاد

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

اسکین تگ یا منگوله پوستی چیست؟

کاربردهای میکرونیدلینگ برای پوست چیست؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

مقایسه روشهای پی آر پی و مزوتراپی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

هایفوتراپی روشی غیر جراحی برای جوانسازی پوست

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

مهارت نه گفتن

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

درمان دائم تعریق شدید زیر بغل و کورت ساکشن

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]