سلام من ۱۹ سال دارم و موهام ریزش زیادی داشت و کاملا خالی شده متاسفانه سن کاشت مو را هم ندارم میخواستم بدونم با دارو میتونم حجم قبلی موهام را بدست بیارم یا باید تا سن کاشت مو این مو را تحمل کنم؟؟؟؟؟؟؟

دکتر رامین مدرسی :

با سلام علت ریزش مو میتواند توسط عوامل مختلفی از عوامل وراثتی بیماری ها کمبود ویتامین ها پروتئین ها و املاح استفاده از برخی داروها و عوامل بسیار دیگری ایجاد شود به این ترتیب لازم است تا جهت درمان برسی دقیقی از نظر سلامتی برای بیمار انجام شود و سپس با توجه به شرایط دارو تجویز گردد تا درمان ریزش مو انجام شود و موهای ریخته تا جای ممکن به چرخه رشد باز گررد [1401-03-11]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو درمان ریزش مو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

بیرون زدگی دیسک گردن چه علائمی دارد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

تغذیه ورزشکارا ن در ماه مبارک رمضا ن

معرفی انواع لیزر پوست

آیا بیوپسی خطرناک است؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

چشم از نظر ساختاری بخش اول

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

برداشتن خال چگونه انجام میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

روش های فیلمبرداری از دندان با پری اپیکال

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

نحوه انجام لیزر موهای زائد

آشنایی با راه های سریع قدرت شنوایی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]