سلام.1.من نه ساله ویتیلیگو دارم و تقریبا نیمی از بدنم سفید شده از یه دکتر شنیدم که با استفاده از فنول امکان این وجود داره که قسمت هایی که درگیر بیماری نیست رو سفید کرد.آیا صحت دارد؟ 2. غیر از منوبنزن روشی وجود داره که باهاش صورتمو سفید کنم؟

دکتر گیتا فقیهی :

سلام متوبنزن روش بهتری است فنول سمی است و توصیه نمیشود [1398-11-07]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

تغيير رنگ دائمی چشم

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

هیچ وقت هیچ چیزوهیچ کس رابی جواب نگذار

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

علت، تشخیص و درمان زانوی پرانتزی

علائم ریزش مو با الگوی مردانه

لیپوماتیک ایمن و مؤثر

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

ماندگاری نتایج پلاسما جت چقدر است؟

درمان هیدروسل

ماندگاری کاشت مو چقدر است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]