با سلام و خسته نباشید خدمت شما بزرگوار، تصاویری ک ضمیمه سوال بنده میباشد نتیجه مراحل بعداز درمان توسط متخصص میباشد ک دارویی ساختنی و کرم صابون دار و اجتناب از شست وشوی دست با انواع شوینده تجویز نموده است . ضمنا هنگام استفاده از داروها روند درمان خوب بوده و ب محض ف قطع دارو بیماری سریعا برمیگردد. لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنم؟ و بابت پیام قبلی شرمنده برای امتحان کردن عضویتم ان پیام را فرستادم

دکتر گیتا فقیهی :

سلام با توجه به عکس ها برای اگزمای شما پارافین تراپی توصیه میگردد. [1398-11-07]

پاسخ سوال پزشکیدرمان صابون دارو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

نیروی موثر بر طب سوزنی

دکتر سیامک ترابی نژاد [ طب سوزنی ]

خواص هل برای بدن

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

آیا التهاب پروستات درمان می شود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

عمل جراحی کیست پلک چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

لیفت صورت با اندولیفت

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

عصب سیاتیک چیست و علت درد آن کدام است؟

RF Fractional و سوالات متداول

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

کفش طبی چه مزایای درمانی دارد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

سیگما لیفت جدیدترین روش هایفوتراپی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]