سلام خانم دکتر خانمی 65 ساله هستم. چند بار است با فواصل چند هفته یکبار درد در زیر شکم دارم و خونابه در ادرار دفع می کنم بدون سوزش و تکرر ادراری و پس از چند ساعت خوب میشوم . درضمن دیابتیک هستم به مدت 15 سال ولی کنترل است. وسنگ کلیه هم دارم و زیر نظر دکتر می باشم و دارو مصرف می کنم. و هر 5 ماه مرتب سونی شکم و لگن دارم .موردی تا بحال دیده نشده بود بجز سنگ در کلیه ها.

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام خدمت شما بانوی محترم.با اینکه به نظر میرسد علت دفع خونابه ، سنگ باشد ولی سونوگرافی رحم و ضمایم و بررسی اندومتر بهتر است انجام شود. [1399-02-08]

پاسخ سوال پزشکیدرد ادرار دارو

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

سوء تغذیه در بیماریهای مادرزادی قلب - مقدمه

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

مزایای روش پیوند مو ترکیبی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

رهایی از جای جوش

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

راه حل هائی برای کاهش منافذ باز پوست

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

آنالیز راه رفتن یا gait analysis چیست؟

توصیه هایی برای کاهش ورم پاها در طی بارداری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

تزریق ژل یا فیلر هیالورونیک اسید

چه عواملی باعث ایجاد شانه یخ زده می شوند؟

نقش کاکائو در تغذیه ورزشکاران