سلام خانوم دکتر بنده ۷ساله اقدام به بارداری کردم و چندین تا دکتر رفتم همشون میگن تنبلی تخم دان دارم اما با دارو هم رفع نشده همسرم هم سالمه ۶۰کیلو بودم و به دلیل خوردن دارو های هورمونی چاق شدم الان ۸۰وزنمه ولی از وقتی دارو دادن و خوردم چاق شدم

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست عزیز. عمده اضافه وزن شما بعلت تنبلی تخمدان هست که با رعایت رژیم غذایی و تحرک باید ان را متعادل کنید. با شروع اصلاح سبک زندگی حضوری جهت بررسی هم مراجعه بفرمایید. [1399-09-06]

پاسخ سوال پزشکیبارداری دارو چاقی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

علت و علائم تنگی سوراخ مجرای ادرار

درمان خارپاشنه با شاک ویو تراپی

مشخصات رژيم غذايي صحيح

انواع اگزما و روشهای درمان این بیماری

برنامه ورزشی اصولی برای کاهش وزن - قسمت اول

گودی کمر(لوردوز)ودرمان آن

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

مصرف آمینو اسیدها در بدن ورزشکاران

کبودی بعد از تزریق یک واقعیت است

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

تعامل بین فعالیت بدنی و تغذیه دراوایل دوران زندگی و تأثیرآن بر رشد